Vacaturebank

Tekst

Utrecht Challenge Alliantie | Studentmedewerker Innovatiechallenges

Universiteit Utrecht werkt samen in de Utrecht Challenge Alliantie, met Hogeschool Utrecht, ROC Midden Nederland, gemeente Utrecht en Economic Board Utrecht: www.utrechtchallengealliantie.nl.

Doel van de Alliantie is om oplossingen te ontwikkelen voor maatschappelijke vraagstukken door interdisciplinaire studententeams in innovatiechallenges.

Challenges zijn uitdagende programma’s waarin teams aan de hand van design thinking werken aan complexe vraagstukken en met bedrijven samen aan innovatieve ideeen werken. Een challenge is een programma gericht op innovatie, maar ook een leeromgeving voor het innovatieve talent van de toekomst.

De Utrecht Challenge Alliantie zoekt een enthousiaste een gedreven student die wil helpen om challenges te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Je onderzoekt de komende challenge (in november) en helpt om de leerervaring voor komende challenges verder te verbeteren.

• Meehelpen in de opzet en voorbereiding van de challenge.

• Onderzoek naar motivatie, deelname en leerervaring van studenten.

• Vertalen van onderzoek naar inzichten en verbeterpunten.

We zijn op zoek naar een studentmedewerker die:

• momenteel student is aan de Universiteit Utrecht;

• geïnteresseerd is in innovatief onderwijs;

• zelfstandig en flexibel te werk gaat;

• snel (Nederlandstalige en Engelstalige) informatie kan doorlezen en verwerken;

• goede mondelinge communicatieve vaardigheden heeft: goed doorvragen en goed luisteren;

• goede schriftelijke communicatieve vaardigheden heeft: het objectief, kort en krachtig weergeven van resultaten (in het Nederlands).

We bieden een contract aan via Topselect, waarbij je betaalt krijgt naar het aantal uur dat je werkt aan deze opdracht. Het uurtarief is €11,25 bruto per uur. We verwachten dat je in totaal ongeveer 30 uur kwijt bent aan deze opdracht. Kijk op de website van Topselect voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden: https://www.topselectgroep.nl/payroll/werknemer/.

Je voert de deskresearch en de telefonische interviews uit in mei en juni. De schriftelijke rapportage kan je in juli of begin augustus afmaken als je dat beter uitkomt. In overleg bepalen we wanneer je werkt. Er is een werkplek voor je beschikbaar in het Bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht, Heidelberglaan 8.

Stuur uiterlijk 7 november 2019 een cv en korte motivatiebrief per e-mail naar Kim Zunderdorp, beleidsadviseur onderwijs bij de directie Studenten, Onderwijs en Onderzoek, (k.zunderdorp@uu.nl).

Ook met vragen kun je met haar contact opnemen.

Volg ons

Je kunt ons ook een e-mail sturen op info.careersday@uu.nl.

Bezoekadres: Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht

Postadres:
Postbus 80125, 3584 CS Utrecht

 

Neem contact op

8 + 6 =

Over ons

De carrièredag wordt georganiseerd door het bestuur. Vul het formulier in om contact op te nemen.

De carrièredag wordt jaarlijks gehouden voor studenten van de Universiteit Utrecht.