Voor organisaties

Contact opnemen

Over de Carrièredag

Op donderdag 11 februari 2021 organiseert Career Services van Universiteit Utrecht haar 14e editie van de Carrièredag. Een dag waarop ambitieuze studenten, bedrijven en organisaties van verschillende disciplines elkaar leren kennen en verbindingen worden gelegd. De Carrièredag biedt hiervoor een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en uw organisatie of bedrijf.

Uw naam en merk wordt door deelname aan de Carrièredag beter bekend bij alle studenten via mailingen en sociale media vooraf en op dag zelf. Daarnaast spreekt u tijdens de verschillende onderdelen veel verschillende studenten. Studenten nemen deel om zich te oriënteren over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn veel studenten op zoek naar een stageplaats of startersfunctie, afhankelijk of het een bachelor- of masterstudent betreft.

Interesse in de Carrièredag? Neem gerust contact op!

Onderdelen

Bedrijvenmarkt

Op de bedrijvenmarkt kunt u door middel van een stand uw merk en naam zichtbaar maken en studenten persoonlijk ontmoeten en informatie verstrekken over stage- en afstudeermogelijkheden of carrièreperspectieven binnen uw organisatie. Dit is een uitstekende kans om alles wat uw organisatie te bieden heeft te presenteren en op een informele manier een grote hoeveelheid studenten aan te spreken.

De ruimte per stand bedraagt 3 bij 2 meter. U mag uiteraard zelf materialen meenemen (flyers, banners, etc.), mits dit allemaal binnen de bovengenoemde ruimte past.

Workshops

Wilt u studenten aantrekken via een meer inhoudelijke benadering? Dan kunt u een door u geselecteerde groep studenten uitnodigen voor een workshop van 60 of 120 minuten. Studenten waarderen in een workshop vooral de combinatie van informatie en praktijk. Dus eerst een korte presentatie over uw bedrijf of organisatie en daarna een praktische case of oefening waarmee ze een professionele vaardigheid oefenen die in uw organisatie van belang is zoals pitchen, feedback geven of onderhandelen. De workshopruimtes bieden capaciteit aan 20 tot 100 studenten.

1-op-1 gesprekken

Wilt u inhoudelijk met specifieke studenten spreken? Dat kan door een aantal individuele gesprekken te reserveren. U krijgt een locatie toegewezen en studenten kunnen zich hierop inschrijven. Zij sturen bij aanmelding hun LinkedIn-profiel en cv. Hieruit kunt u vervolgens een selectie maken. 

Maatwerk

Wanneer de aangeboden onderdelen niet volledig aansluiten op uw wensen, is het mogelijk hierover contact met ons op te nemen. We helpen u graag met het nadenken over andere mogelijkheden. Een paar voorbeelden van toevoegingen zijn:

  • Extra promotie van uw organisatie op onze website en/of sociale media
  • Toevoeging van extra promotiemateriaal op de Carrièredag.

Volg ons

Je kunt ons ook een e-mail sturen op info.careersday@uu.nl.

Bezoekadres: Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht

Postadres:
Postbus 80125, 3584 CS Utrecht

 

Neem contact op

2 + 12 =

Over ons

De carrièredag wordt georganiseerd door het bestuur. Vul het formulier in om contact op te nemen.

De carrièredag wordt jaarlijks gehouden voor studenten van de Universiteit Utrecht.