Voor organisaties

Contact opnemen

Over de Carrièredag

In de week van 8 februari 2021 organiseert Career Services van Universiteit Utrecht haar 14e editie van de Carrièredag. Een dag waarop ambitieuze studenten, bedrijven en organisaties van verschillende disciplines elkaar leren kennen en verbindingen worden gelegd. De Carrièredag biedt hiervoor een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en uw organisatie of bedrijf.

Uw naam en merk wordt door deelname aan de Carrièredag beter bekend bij alle studenten via mailingen en sociale media vooraf en op dag zelf. Daarnaast spreekt u tijdens de verschillende onderdelen veel verschillende studenten. Studenten nemen deel om zich te oriënteren over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn veel studenten op zoek naar een stageplaats of startersfunctie, afhankelijk of het een bachelor- of masterstudent betreft.

Interesse in de Carrièredag? Neem gerust contact op!

Onderdelen

Workshops en bedrijfspresentaties

Wilt u studenten aantrekken via een meer inhoudelijke benadering? Dan kunt u een door u geselecteerde groep studenten uitnodigen voor een workshop van 60  minuten. Studenten waarderen in een workshop vooral de combinatie van informatie en praktijk. Dus eerst een korte presentatie over uw bedrijf of organisatie en daarna een praktische case of oefening waarmee ze een professionele vaardigheid oefenen die in uw organisatie van belang is zoals pitchen, feedback geven of onderhandelen. De workshops worden digitaal aangeboden.

1-op-1 gesprekken

Wilt u inhoudelijk met specifieke studenten spreken? Dat kan door een aantal individuele gesprekken te reserveren. Door middel van CV selectie kiest u vooraf met wie u spreekt.

Volg ons

Je kunt ons ook een e-mail sturen op info.careersday@uu.nl.

Bezoekadres: Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht

Postadres:
Postbus 80125, 3584 CS Utrecht

 

Neem contact op

12 + 6 =

Over ons

De carrièredag wordt georganiseerd door het bestuur. Vul het formulier in om contact op te nemen.

De carrièredag wordt jaarlijks gehouden voor studenten van de Universiteit Utrecht.