Voor organisaties

Over de Carrièredag
Op donderdag 11 februari 2021 organiseert Career Services van Universiteit Utrecht haar 14e editie van de Carrièredag. Een dag waarop ambitieuze studenten, bedrijven en organisaties van verschillende disciplines elkaar leren kennen en verbindingen worden gelegd. De Carrièredag biedt hiervoor een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en uw organisatie of bedrijf.
Uw naam en merk wordt door deelname aan de Carrièredag beter bekend bij alle studenten via mailingen en sociale media vooraf en op dag zelf. Studenten nemen deel om zich te oriënteren over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn veel studenten op zoek naar een stageplaats of startersfunctie, afhankelijk of het een bachelor- of masterstudent betreft.
Interesse in de Carrièredag?
Onderdelen

Bedrijfspresentaties

U krijgt in overleg een tijdslot toegewezen waarin u 45 minuten lang een presentatie kan geven over uw organisatie en vragen van studenten beantwoordt. Wij maken gebruik van een online platform met enkele belangrijke functies om de presentaties relevanter en interactiever te maken. Studenten waarderen vooral de combinatie van informatie en praktijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info.careersday@uu.nl. 

Contact met de student

Wilt u inhoudelijk met specifieke studenten spreken? De studenten hebben de optie om zich in te schrijven bij uw ‘Talent Pool’. Na het evenement kunt u contact opnemen met deze studenten. 

Volg ons

Je kunt ons ook een e-mail sturen op info.careersday@uu.nl.

Bezoekadres: Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht

Postadres:
Postbus 80125, 3584 CS Utrecht

 

Neem contact op

1 + 10 =

Over ons

De carrièredag wordt georganiseerd door het bestuur. Vul het formulier in om contact op te nemen.

De carrièredag wordt jaarlijks gehouden voor studenten van de Universiteit Utrecht.