Carrièredag 2021

Ieder jaar wordt de Carrièredag georganiseerd voor alle studenten van Universiteit Utrecht. Door middel van deze dag wil de organisatie van de Carrièredag jou laten zien wat mogelijk is met jouw opleiding (stages, bijbanen, traineeships, startersbanen). Voor iedere student, ongeacht opleiding of studiefase, zijn diverse interessante organisaties aanwezig.

Op de Carrièredag kan je op verschillende manieren in contact komen met de aanwezige organisaties. Zo kan je kennis maken met recruiters op de bedrijvenmarkt, een workshop volgen en/of een persoonlijk interview hebben met recruiters. Verder kan je je CV laten checken, een professionele foto laten maken of je laten adviseren bij je thesis. Om de dag goed af te sluiten, houden we een informele borrel aan het einde van de bedrijvenmarkt. De Carrièredag 2021 is een unieke mogelijkheid om je carrièreperspectief te verbreden. Bovendien is deelname aan de dag gratis!

Enthousiast geworden? Houd deze website in de gaten!

Onderdelen

Workshops

Ontmoet organisaties en ontdek hun mogelijkheden. Hoe is het om te werken bij een bepaalde organisatie? Wat krijgt een consultant voor zijn kiezen? En wat maakt een gemeente disruptief?

1-op-1 gesprekken

Ga in gesprek met een recruiter! In 30 minuten praten jullie over stage-, -baan of traineeshipmogelijkheden of een specifieke vacature. 

Bedrijvenmarkt

’s Middags is er een bedrijvenmarkt, waarop organisaties met stands zijn vertegenwoordigd. Spreek op informele wijze met organisaties en kom meer te weten over wat zij jou te bieden hebben.

CV plaza

Op het CV plaza heb je de gelegenheid om je CV te laten checken door Career Services, Qompas en De Carrièrebus. Daarnaast kun je een professionele foto laten maken voor op je CV of LinkedIn profiel. Vergeet je CV niet mee te nemen!

Vrijwilliger worden

Op dit moment is het nog niet mogelijk om vrijwilliger te worden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor de carrièredag?

We hebben een online formulier waarmee je jezelf gratis kan inschrijven voor de Carrièredag. Zoek naar de inschrijfknop op deze website.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de carrièredag?

Je kunt je op elk moment inschrijven, ook tijdens de Carrièredag. Je badge wordt dan ter plekke geprint. Houd er rekening mee dat bepaalde onderdelen vol kunnen zitten!

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn inschrijving. Wat nu?

Check eerst je spam map in je inbox. Als ook hier geen bevestiging is binnengekomen, stuur dan een mail naar info.careersday@uu.nl. Zet hierin je naam en de activiteiten waarvoor je je hebt opgegeven, dan helpen wij je verder.

Is er een dresscode?

Dit mag je zelf bepalen, je bent je eigen visitekaart.

Wat moet ik meenemen naar de carrièredag?

Het enige wat je hoeft mee te nemen is je bevestigingsmail. In de mail staat een QR-code in staat die wij scannen bij binnenkomst. Je kunt dan je badge ophalen waardoor je herkenbaar bent voor de organisaties en hun recruiters.

Waar vindt de carrièredag plaats?

De workshops zullen plaatsvinden in het Ruppert-gebouw, het specifieke lokaal krijg je nog te weten. De bedrijvenmarkt vindt plaats in het Educatorium en in de zalen Alfa en Beta.

Ik wil graag vrijwilliger worden voor de carrièredag. Kan dat?

Wat leuk! Dat kan zeker. Zodra dat mogelijk is kun je je opgeven via deze website.

Is er een garderobe aanwezig?

Nee, wij hebben geen garderobe voor deelnemers.

"The best way to predict the future is to create it"

Volg ons

Je kunt ons ook een e-mail sturen op info.careersday@uu.nl.

Bezoekadres: Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht

Postadres:
Postbus 80125, 3584 CS Utrecht

 

Neem contact op

9 + 8 =

Over ons

De carrièredag wordt georganiseerd door het bestuur. Vul het formulier in om contact op te nemen.

De carrièredag wordt jaarlijks gehouden voor studenten van de Universiteit Utrecht.