Voor studenten

Programma & Inschrijven

Informatie Carrièredagen 2023

Ieder jaar worden de Carrièredagen georganiseerd voor alle studenten van Universiteit Utrecht. Door middel van deze dagen wil de organisatie jou laten zien wat mogelijk is met jouw opleiding (stages, bijbanen, traineeships, startersbanen). Voor iedere student, ongeacht opleiding of studiefase, zijn diverse interessante organisaties aanwezig.

In 2023 zullen de Carrièredagen deels online plaatsvinden. Je kan trainingen van Career Services volgen of deelnemen aan een presentatie van een interessante organisatie. De Carrièredagen 2023 zijn een unieke mogelijkheid om je carrièreperspectief te verbreden. Bovendien is deelname aan de dagen gratis!

Onderdelen

Interview & Netwerk borrel (13 maart)

Op 13 maart 2023 zal in de avond een fysiek interview plaatsvinden met Rutger Bregman, historicus, schrijver en tevens alumnus van de Universiteit Utrecht. De focus van het interview zal liggen op onderwerpen die de student van vandaag aangaan. Na het interview zal er op locatie een netwerkborrel zijn met alle bedrijven die aanwezig zullen zijn tijdens de UU-Carrièredagen. Hier kan je met de bedrijven praten en zo verder oriënteren welke bedrijven je zou willen zien tijdens de online sessies.

Bedrijfspresentaties (14 & 15 maart)

Deze twee dagen zullen in teken staan van online sessies onder leiding van de bedrijven die mee doen aan het evenement. Deze sessies zullen elk rond de 45 minuten zijn. Je kan hier van te voren een selectie voor maken en je  inschrijven voor de sessies via Careerfairy (zie de link hieronder).

Via platform CareerFairy.

CV-checks (13 maart)

Maak een afspraak voor een CV-check van 15 minuten met een van de coaches van Career Services.

Klik hier om een afspraak in te plannen

Organisatie Carrièredagen 2024

Ben jij een enthousiaste student die graag mee zou willen helpen aan deze unieke kans? Je onderhoud contact met allemaal verschillende bekende bedrijven, verbeterd je communicatie skills en leert grootschalige evenementen organiseren. Lijkt dit je wat? Stuur ons dan een mailtje en wie weet organiseer jij volgend jaar de carrièredagen!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor de carrièredagen?

Je kunt je inschrijven via CareerFairy voor de online presentaties en workshops. Je kunt je inschrijven voor een CV-check via de site. Zie hiervoor ook het kopje 'onderdelen' op deze pagina! 

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de carrièredagen?

Je kunt je op elk moment inschrijven, ook tijdens de Carrièredagen zelfs.

Ik wil volgend jaar graag de Carrièredagen organiseren, kan dat?

Wat leuk! Dat kan zeker. Geef je interesse aan bij de organisatie van de Carrièredagen door een mail te sturen naar info.careersday@uu.nl